Hoida kehoasi hieronnalla

Hieronnat

Klassinen hieronta

Hieronta on olennainen osa suomalaista terveydenhuoltoa. Hieronta on aina asiakaslähtöistä ja suunnitelmallista hoitoa – tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Hieronnan vaikutuksesta lihasjännitys lieventyy, lihaksisto rentoutuu ja pintaverenkierto sekä sitä kautta myös aineenvaihdunta vilkastuvat. Hieronta edistää kuona-aineiden poistumista kudoksista ja hapen pääsyä kudoksiin, jolloin usein myös kipu lievittyy. Hieronta lievittää stressiä, rauhoittaa keskushermostoa ja saa aikaan kokonaisvaltaisen rentouden ja hyvänolon tunteen.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on hieronnan erityisalue, jossa sovelletaan klassisen hieronnan otteita, ottaen huomioon urheilijan lajivaatimukset sekä harjoituskauden ja -ohjelman vaiheet. Hoitosuunnitelma tehdään aina yhdessä urheilijan kanssa. Hieronta on osa urheilijan kokonaisvaltaista lihashuoltoa. Urheiluhieronnan tavoitteina ovat palautumisen edistäminen kuormittavasta rasituksesta, paikallisten kiputilojen ja lihasjäykkyyksien varhainen toteaminen sekä niiden poistaminen. Urheiluhieronnalla pyritään ylläpitämään liikkuvuutta, sekä rentouttamaan urheilijaa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Raskaushieronta

Raskaushieronta on tulevan äidin kokonaisvaltaista hoitamista ja se on täysin turvallista koko raskauden ajan. Raskausaika tuo kehoon monia muutoksia joiden aiheuttamia kipuja ja oireita pystytään lievittämään hieronnan keinoin. Raskaushieronta toteutetaan aina asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti tulevan äidin tarpeiden mukaisesti. Hieronta tapahtuu kylkimakuulla ja puoli-istuvassa asennossa tuettuna. Hieronnassa käytetään luomuhierontaöljyä. Kokovartalohieronnassa (90 min)käydään läpi koko keho päästä varpaisiin, puolihieronnassa (60 min) keskitytään äidin haluamiin kehon osiin ja ongelma-alueisiin.

Lahjakortti raskaushierontaan on ihana lahja tulevalle äidille - puolisolta, työkavereilta tai ystäviltä!